Personvern

1. Hvorfor har vi personvernspolicy?

Det er viktig for Svein Transeth Sportswear AS å beskytte din personlige integritet. Derfor gjør vi alt vi kan for alltid å beskytte din personlige informasjon på best mulig måte og for å overholde databeskyttelsesforskriften. Ved hjelp av denne personvernpolitikken vil vi gjerne informere deg om hvordan dine personlige data behandles av oss.

 

2. Hvem er ansvarlig for dine personlige data?

Svein Transeth Sportswear AS, organisasjonsnummer 893 635 122, (omtales også som «vi», «oss» og «vår»), Nesset 5, 3470 SLEMMESTAD er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

 

3. Personlige data tilknyttet deg som vi bearbeider

Du gir oss tilgang til visse opplysninger om deg når du besøker www.stsportswear.info, abonnerer på vårt wholesale nyhetsbrev samt når du samhandler med oss på noen annen måte (som for eksempel i kotakt med selgere eller sender oss epost / kontaktskjema). Du kan også gi oss tilgang til opplysninger på grunn av andre årsaker. Eksempel på slik informasjon er:

  • Navn

  • Alder

  • Kjønn

  • Kontaktinformasjon (som e-postadresse, telefonnummer og adresse)

  • Tilbakemeldinger på produkter og kommentarer (inkludert ustrukturerte kommentarer / informasjon, chat / e-post)

 

4. Informasjon gjeldende cookies

Cookies er små datapakker som vi lagrer automatisk på din data eller mobile enhet for å gi deg bedre service i nettbutikken. Cookies fører ikke til skader og inneholder ikke virus, trojanere eller annen skadelig programvare. Vi tildeler din cookie et unikt bruks-ID-nummer for å få tilgang til informasjon for å forbedre din shoppingopplevelse. Den informasjonen som lagres i cookien kan for eksempel brukes for å identifisere deg og dine innstillinger når du besøker hjemmesiden, eller abonnerer på nyhetsbrev.

I din nettleser kan du velge et alternativ som gjør at du får en melding når et nettsted sender en cookie til din data. Du kan da velge å aksepter eller avvise denne cookien. Du kan også velge å ikke akseptere cookies i det hele tatt, ettersom ulike nettlesere fungerer forskjellig, kan du søke i hjelpemenyen for å finne innstillingen i din nettleser.

Les mer om vår Cookie Policy

 

5. Formål og rettslig grunnlag for behandling av dine personopplysninger

5.1 Formål med behandling av dine personlige data

Vi bearbeider din personopplysninger av ulike grunner, hvilket innebærer:​

Gi en personlig opplevelse (profilering) gjennom å:

  • Sende ut nyhetsbrev og annen markedsføring til deg.

  • Gi en personlig erfaring med våre tjenester, fordeler og tilbud.

Forbedre vår kommunikasjon, våre produkter og tjenester:

  • Håndtering av kundeservice og eller klager.

  • Identifisere trender ved å samle data for statistiske formål.

Håndtere og administrere dine opplysninger gjennom å:

  • Sørge for at våre kunderegister oppdateres med riktig adresse

Gjennomføre events og hendelser ved å:

  • Implementere og administrere deltakelse i konkurranser og events eller andre hendelser.

  • Kommunikasjon før og etter konkurranser og events eller andre hendelser.

  • Håndtere og administrere ditt medlemskap (gjelder kun for registrerte medlemmer eller de som er medlem av GANT Exclusive) gjennom å tilby andre fordeler tilknyttet ditt personlige medlemskap – administrere din konto i vår nettbutikk.

For ytterligere informasjon, se avsnitt 11.

5.2 Rettslig grunnlag for behandling av dine personopplysninger

Vi baserer sin behandling av dine personlige data på en rekke juridiske grunnlag. Disse beskrives i dette avsnittet samt mer i detalj i avsnitt 11.

Vi bearbeider dine personlige data for å fullføre kjøpsavtalen med deg som kunde og/eller medlem. Basert på dette rettslige grunnlaget bearbeider vi informasjon for eksempel kjøpene dine og hvordan du samhandler med kundeservice.

En del av behandlingen av personopplysninger som vi utfører er basert på legitim interesse. Dette gjelder for eksempel de opplysningene vi behandler for å sende ut personlige tilbud og informasjon samt for å gjennomføre en begrenset segmentering av kunder. Dette inkluderer behandling og analyse av handlingene dine på stsportswear.info for å få mer kunnskap om deg som kunde og våre kunder generelt, samt å forbedre våre tjenester.

 

Vi behandler også dine personlige data basert på ditt samtykke. Dette inkluderer markedsføring som direkte markedsføring, nyhetsbrev og kundeundersøkelser.

Obs! Du er aldri forpliktet til å gi oss tilgang til dine personlige opplysninger, men hvis du ikke gir oss tilgang til dine personlige opplysninger, vil vi ikke kunne overholde vår avtale eller overholde våre forpliktelser i forhold til deg - som ved utsendelse av nyhetsbrev o.l.

6. Hvem kan få tilgang til dine personopplysninger?

For enkelte formål kan dine personopplysninger deles med parter som behandler personopplysninger på våre vegne. Vi vil gi dine personlige opplysninger til følgende:

  • Leverandører av IT-systemer som nettbutikken gant.no og dets underleverandører angående utvikling og støtte. Disse selskapene tilbyr tjenester, tekniske løsninger og plattformer for oss og GANT.

7. Overføring av personopplysninger til andre land

Vi forsøker alltid å behandle informasjonen din i EU/EØS. Disse opplysningene kan i noen tilfeller overføres til GANT AB / globalt, men kun for å dele kontaktinformasjon eller tilbakemeldinger som vi må ta videre med GANT konsernet. 

 

8. Hvor lenge lagres dine personlige opplysninger?

Vi behandler aldri dine personopplysninger i en periode som er lengre enn tillatt av gjeldende lover, forskrifter, praksis eller myndighetsbeslutninger. For eksempel kan data lagres lenger hvis det kreves i henhold til forbrukerloven eller bokføringsloven. Personlige data lagres og behandles i våre IT-systemer.

9. Dine rettigheter

I samsvar med gjeldende databeskyttelseslover har du rett til å få informasjon om de personopplysningene vi behandler vedrørende deg, samt retten til å be om en korreksjon av dine personlige data. Du har rett til å be om at feil informasjon om deg blir korrigert. Basert på formålet med behandlingen, har du rett til å sikre at ufullstendige personopplysninger blir fullstendige. Under visse omstendigheter, for eksempel hvis behandling ikke lenger er nødvendig for de oppgitte formålene eller om du opphever samtykket ditt, har du rett til å be om at vi sletter dine personlige data. I noen tilfeller kan du også be om at vi begrenser behandlingen av dine personlige opplysninger.

Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger i for eksempel direkte markedsføring eller profilering, eller om behandlingen er basert på vår legitime interesse. 

 

Du kan også under visse omstendigheter ha tilgang til personopplysningene knyttet til deg, slik det er gitt til oss, i et strukturert, etablert og maskinlesbart format og kan deretter overføre disse til en annen person som er ansvarlig for personopplysninger.

Du kan når som helst si opp hele eller deler av ditt gitte samtykke vedrørende behandling av personopplysninger, som begynner å gjelde samme dag som din kansellering, med mindre viderebehandling er nødvendig i henhold til gjeldende lov. Du har også rett til å motsette deg behandling av personopplysninger rettet mot profilering og direkte markedsføring.

All kommunikasjon og alle handlinger gjort av oss i forhold til dine rettigheter tilbys gratis. Ved åpenbart ubegrunnede eller urimelige påstander, forbeholder vi oss retten til enten å pådra seg en rimelig avgift som dekker de administrative kostnadene ved å levere denne informasjonen eller ta den påkrevde handlingen, eller nekte å ta den påkrevde handlingen.

Har du klager vedrørende vår behandling av dine personopplysninger, har du rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, www.datatilsynet.no eller annen autorisert tilsynsmyndighet som overvåker vår håndtering av personopplysninger.

10. Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter eller kontakte oss angående vår behandling av dine personlige opplysninger, kan du gjøre dette ved å kontakte vår kundeservice. Er du kunde av oss (butikk) kan også representativ selger eller salgsavdeling kontaktes.

11. Oppsummering av opplysningene vi behandler angående deg, hvorfor og hvor lenge:

Hvem: medlemmer (abonnenter), kunder og ikke-kunder (besøkende)

Hva: Navn, kontaktinformasjon (for eksempel e-post, telefonnummer og adresse), teknisk data (for eksempel IP adresse, geografisk- og demografisk informasjon), kommentar til hendelser og/eller innsendt kontaktskjema. 

Hvorfor: for å skape et godt kundeforhold, gi kundesupport og for å forbedre komminikasjonen eller støtten til deg som kunde/besøkende.

Rettslig grunnlag: samtykke og legetim interresse (behandling er nødvendig for å leve opp til vår og din legitime interesse for å evaluere, utvikle og forbedre våre tjenester, produkter og systemer).

Lagringsvarighet: til du selv avslutter ditt medlemskap/abonnement og/eller inntil du tilbakekaller ditt samtykke eller inaktivitet* i en periode på 12 måneder

*Inaktivitet: Ikke åpnet et brev / nyhetsbrev eller registrert under den angitte tiden.